Elérhetőségek, magánrendelések

Art-Plasztika Magánklinika

Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 107.

Az Art-Plasztika magánklinika budai villában, exkluzív környezetben várja önt. A műtő kétágyas betegszobával egészül ki, így ön a szállodákban megszokott színvonalon töltheti a műtét utáni éjszakát.

Dr. Végh Miklós kollégámmal együtt a következő műtéteket végezzük:

  • arcplasztika, orrplasztika, szemhéjplasztika, fülplasztika, mellfelvarrás, mellnagyobbítás, mellkisebbítés, hasplasztika, felkarplasztika, fenékplasztika, zsírleszívás, zsírfeltöltés, intim műtétek (kisajak plasztika), hegkorrekciók,
  • haj, szempilla, szemöldök beültetés, botox kezelés, ajak és ráncfeltöltés.

Elérhetőségek

Honlap:  www.art-plasztika.hu
Információk és bejelentkezés: +36 70 415 44 66

Heim Pál Gyermekkórház

Budapest, Üllői út 86.

A Heim Pál Gyermekkórház Traumatológiai és Kézsebészeti részlegének vezetőjeként dolgozom főorvosi minőségben. Részt veszek a szakvizsga előtt álló orvosok gyermekkori baleseti sebészeti, kézsebészeti és plasztikai sebészeti oktatásában. 25 éve foglalkozom a felnőtt és gyermek végtag- és kézsérülések akut és késői ellátásával, posttraumás növekedési zavarokkal, valamint a gyermek és kora felnőttkori fejlődési rendellenességek, bőr, és egyéb elváltozások, esztétikai zavarok rekonstrukciójával.

A 40 ágyas osztályon évente kb. 2.700 beteg kerül felvételre és közel 1.900 műtétet végzünk, jelentős részüket ún. egynapos műtétként. A baleseti osztály tevékenységéről részletesen ide kattintva olvashat.

Elérhetőségek

Honlap: www.heimpalkorhaz.hu
Információk és bejelentkezés: +36 1 459 9100;  +36 20 363 7617

TritonLife Medical Center Genium

Budapest, Thököly út 137.

A TritoLife Medical Center Geniumban a legújabb és a legprofesszionálisabb – ezáltal leginkább megbízható és eredményes – orvosi lézerrel dolgozunk. A csúcsgyártó és a “a világ legjobb lézere” címet viselő Fotona SP  lézerkezelő egyedülállóan kombinálja az Nd:YAG és az Er:YAG lézersugarakat, a világ leghatékonyabb bőrgyógyászati, nőgyógyászati és plasztikai sebészeti lézeres kezeléseit garantálva. Valamennyi kezelésünk mögött a legszigorúbb tesztek és klinikai tanulmányok állnak.

A plasztikai sebészeti beavatkozásokat így non-invazív kezelésekkel kombináljuk. Ezek olykor kiválthatják a “szikét”, olykor pedig hatékonyan és látványosan egészítik ki a korrekciós műtéteket.

Elérhetőségek

Honlap: esztetika.genium-med.hu
Információk és bejelentkezés: +36 1 700 4422

TritonLife Medikids Gyermekorvosi Központ

Budapest, Thököly út 137.

A Medikidsben a legtöbb járóbeteg gyermekorvosi rendelést, gyermekgyógyászati szolgáltatást egy helyen találja. Személyre szabott ellátás, képzett, odaadó szakemberek, játszószoba, exkluzív környezet. Nincs rohanás: vizsgálati időink biztosítják, hogy jussuk idő minden kérdés megválaszolására.

Plasztikai sebészeti illetve általános sebészeti problémák mellett, speciális kézsebészeti problémák megoldásában lehetek a segítségükre: Dupuytren kontraktura, fejlődési rendellenességek a kézen, ganglionok, gyermekkori rögzült hüvelykujj, pattanó ujj – mind olyan problémák, amelyek bizalommal fordulhatnak hozzám.

Elérhetőségek

Honlap: www.medikids.hu
Információk és bejelentkezés: +36 1 700 4411

Pediderm

1123 Budapest, Alkotás utca 39/A

Prof. dr. Szalai Zsuzsanna gyermekbőrgyógyász budai magánrendelőjében is számíthatnak a segítségemre, ha kiderülne, hogy a bőrgyógyászati problémák mellett sebészeti tanácsra vagy beavatkozásra is szükség lehet.

Elérhetőségek

Honlap: https://gyermekborgyogyaszat.eu/
Információk és bejelentkezés: +3630 9492072 és +3630 9823459

Várom magánrendeléseimen!

Ha úgy érzi, hogy akár veleszületett, akár “szerzett” vagy baleset okozta zavaró elváltozása, szépséghibája rossz hatással van közérzetére, életminőségére, mindennapjaira, keressen fel bátran. Ezek korrekciójának, helyreállításának lehetőségeit mindig egyénileg kell felmérnünk. Így találjuk meg a legjobb megoldást.

Az esztétikai problémák vizsgálatakor és a várható eredmény megtervezésekor számos tényezőt kell mérlegelnünk: az egyéni elvárásokon kívül az egyéni adottságokat, az egészségi állapotot, a célnak megfelelő optimális invazív vagy non-invazív sebészeti módszert. A cél a hozzám fordulók elképzeléseinek megvalósítása úgy, hogy ez a legtermészetesebb hatást keltse, a leginkább megfeleljen adottságainak, közben a legbiztonságosabb és tartósan sikeres legyen.

KÉRDÉSE VAN? ÍRJON NEKEM!

dr. novoth béla